Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Sarah D. Interview

Posted by on / 0 Comments

Beste Trouwfotograaf Zuid -Holland in een openhartige interview: Sarah Duif

Elke maand proberen wij een interessant interview over een bekende trouwfotograaf neer te zetten. Dit keer was Sarah Duif van Sarah D. Photography aan de beurt.

Trouwfotograaf

We vroegen haar hoe het is om trouwfotograaf te zijn en tegelijkertijd moeder van 2 kleine jongens. Ze vertelde ons dat het soms moeilijk te combineren is maar dat het vooral een kwestie is van goed plannen: “Als mijn kinderen van school zijn wil ik graag een koekje en een kopje thee voor ze klaar hebben staan. Ik vraag hen hoe de dag was en geef ze volledig aandacht. Als ze gaan slapen dan kan ik weer wat uurtjes aan het werk.” We vroegen haar ook wat haar voornaamste manier is van klantenwerving en wat voor stappen ze neemt om haar SEO op te krikken. Als trouwfotograaf is het soms moeilijk om bijvoorbeeld je site op orde te hebben. Daarom heeft zij besloten om professionele hulp in te schakelen, ze vertelt: “Het is soms erg tricky om je site te voorzien van bruikbare content, en soms kun je door google in een zwart gat terecht komen, als je niet weet wat je doet tensminste. Dan is je site niet meer vindbaar op internet. Daarom is het verstandig om iemand in te schakelen die er verstand van heeft.” Ze vertelde ons wat haar favoriete objectieven zijn, wanneer zij die gebruikt en waarom. Ook stellen wij haar vragen over facturering en hoe zij offertes naar haar klanten stuurt: “Ik maak gebruik van Digitale Factuur om alle facturen en offertes naar klanten te sturen, dat vind ik fijn werken en kost maar 11 euro per maand.” Zo wilden wij ook weten hoe zij haar klanten benadert en hoe het komt dat ze zo’n hoge conversiepercentage heeft van 98%. Wat zijn haar methoden en wat maakt van haar één van de beste trouwfotografen van Zuid- Holland. Al met al een heel leuk interview boordevol tips met een spontane en gezellige vrouwelijke trouwfotograaf.

 

 

 

Ken je ook een TOP trouwfotograaf waar je meer van wilt weten? Geef ons een tip in de comments of neem contact met ons op! Opzoek naar een professioneel team voor je bedrijfsvideo of promo? Laat ons je wensen weten en dan kunnen we samen een pakket bespreken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>