John Jansen Teaser

Posted by on / 4 Comments

John Jansen Teaser

Goed Nieuws!

De documentaire trailer van “John Jansen” loopt storm en wordt goed ontvangen door de media en natuurlijk bij de mensen. Blijkbaar is er belangstelling voor het verhaal van John, zowel naar zijn verleden als waar hij nu voor staat. Natuurlijk zijn er ook mensen die het belachelijk vinden dat een oud- topcrimineel een podium krijgt. Maar het is ook belangrijk om te beseffen dat er altijd 2 kanten van een verhaal zijn. Wat de mensen nu weten van John Jansen is wat er destijds in het nieuws is verschenen. En natuurlijk ook verhalen die via via zijn verteld. In de documentaire wordt nu aandacht besteed aan zijn kant van het verhaal en dat is iets wat de meeste mensen nog niet kennen. De documentaire vertelt vanuit de “Bron” wat er zich allemaal heeft afgespeeld in die tijd, hoe de overvallen werden gepleegd en er wordt een belangrijke onthulling gedaan over het leiderschap van de beruchte Juliet Bende. Maar het is ook een documentaire over het heden, wat er veranderd is in het leven van John Jansen sinds hij de staatsloterij heeft gewonnen, over zijn visie op het leven en over de passie om iets te betekenen voor de mensen die het minder hebben. De documentaire is momenteel opgepikt door de krant BN deStem, Omroep Brabant, Hart van Nederland, Radio 2, Crime Scene, Breda Vandaag en vlindercrime. Uiteraard horen we graag van jullie ook of de trailer ergens anders nog opgedoken is!

Het is super om te zien dat er zoveel belangstelling is voor een productie van Karmic Pro Media en daar zijn we erg trots op! Bij Karmic Pro Media vinden we dat we ook iets terug moeten doen voor de maatschappij en daarom steunen we graag mensen die dat in onze ogen verdienen: mensen die zich inzetten voor de medemens. In deze tijd van bewustwording is het belangrijk om te beseffen dat we met z’n allen een eenheid moeten vormen om zo een betere wereld te kunnen creëren. Je kunt ons helpen door bijvoorbeeld dit bericht zoveel mogelijk te delen op social media met hashtag #JohnJansenDocu . Datum en plaats van de premiére worden binnenkort bekendgemaakt, er worden ook vrijkaartjes gegeven aan de mensen die deze post het meest hebben gedeeld en vrienden hebben getagd…

Hier is nogmaals de volledige trailer te zien:

Groetjes van Karmic Pro

UPDATE:
Artikel Omroep Brabant

4 reacties

 • Jojo Massar Beantwoorden

  Nou ik vind t top dat er ook eens een reden over hoe en waarom hij vroeger zo was en wat ik nog t mooiste vind is dat tie van Cimi naar de minderbedeelde is gestapt,,, zijn er niet veel die dat doen,,!!!
  Ga zo door John Jansen.

 • Ron van baal Beantwoorden

  Gewoon een kanjer

 • Capo Beantwoorden

  Wanneer is de release datum als ik vragen mag en waar te zien Pathé chaseveld?

  • Jay Oliveira Beantwoorden

   22 september draait hij in alle 3 de bioscopen in Breda. Premiere is 19 september, plek wordt nog bekend gemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>