Video: Antwoord John Jansen op Endemol

Posted by on / 0 Comments

“Netheid wordt niet altijd beloond, dat zie je wel…”

Onlangs heeft Endemol toegezegd dat ze bepaalde beelden, van een uitzending van Peter R. de Vries (1996), die in de documentaire film van John Jansen zijn gebruikt, willen verbieden.

John Jansen zelf heeft hierop gereageerd, hij zegt: ” Ik heb alle recht om die beelden te gebruiken, die documentaire gaat over mij en zo ook die uitzending van 20 jaar geleden. We gebruiken niks negatiefs, het is puur om de documentaire film compleet te maken. Als het aan mij had gelegen hadden we helemaal geen toestemming gevraagd maar ik wil dat gevecht wel aangaan met ze. Netheid wordt niet altijd beloond, dat zie je wel…”

Jay Oliveira zegt hierover: “We hebben dit op een nette manier willen oplossen maar helaas is dit ons in niet in dank afgenomen. Wel verwachten we van Endemol een antwoord waarom het niet mag, want ook dit antwoord hebben we niet gehad…”

Documentaire Film

Karmic Pro Media gaat er alles aan doen om alsnog de beelden te kunnen gebruiken. Tot die tijd is de documentaire film on hold gezet.

Zie hier de Trailer van de documentaire film:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>