RTL boulevard John Jansen

RTL Boulevard: John Jansen docu (Video)

Posted by on / 0 Comments

Wie houdt wie nou voor de gek?

 

Dat vroeg John Jansen zich af toen hij plots de trailer van zijn documentaire op RTL Boulevard voorbij zag komen. Volgens RTL Boulevard was er een verwikkeling tussen Extrema en iets wat er gezegd werd in de documentaire over het festival. Dennis Behlau doet zich hier voor als slachtoffer van identiteitsfraude maar klopt dit wel?? Jansen zegt hierover: ” Ik heb nog nooit van deze man gehoord laat staan gesproken! In de documentaire word gesproken over XTC gebruik op festivals en men is wel erg hypocriet als men dit ontkent, want zonder XTC bestonden deze festivals allang niet meer!! Niemand begreep wat het verhaal nou was, zelfs Beau van Erven Dorens  snapte het niet helemaal! Probeert Extrema nu op zo’n manier de aandacht te trekken naar hun festival 8 dagen voordat het plaatsvindt ? Ik distantieer mij van deze hele actie en vind het jammer dat dit gelijk op criminele tour gaat!!” Aldus John Jansen. Bekijk hier de uitzending:

Karmic Pro Media bedankt Extrema voor de gratis reclame maar zegt helemaal niks van dit verhaal te begrijpen. Ook eerder zijn er artikelen geschreven hierover op Omroep Brabant en is de verwarring dus groot. Jay Oliveira, regisseur van de docu zegt hierover: ” Wij hebben Extrema puur benaderd om wat beelden van hun festival te gebruiken omdat in de docu over XTC en festivals wordt gesproken. Extrema wilde hier niet aan meewerken omdat ze niks met drugs te maken willen hebben. Dit terwijl iedereen weet dat 100 % van de mensen op festivals aan allerlei vormen van drugs zitten. We zijn maandag door journalist Nico Schapendonk van BNdeStem gebeld om een reactie te geven op de uitspraak van Behlau en dat is wat we hebben gedaan.” Aldus Oliveira. De verwarring is groot maar uiteindelijk komt de documentaire 22 September gewoon in de bioscoop, info daarover binnenkort.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>