dutch Filmworks

TICKETS TE KOOP VOORPREMIERE JOHN JANSEN IN PATHE BREDA

Posted by on / 0 Comments

PATHÉ THEATER BREDA

Op maandag 19 september gaat de documentaire JOHN JANSEN in première in Pathé Breda. Dutch FilmWorks nodigt pers en publiek van harte uit om aanwezig te zijn bij deze exclusieve voorpremière.

DETAILS:

Wat: Exclusieve voorpremière John Jansen
Waar: Pathé Breda, Chasséveld 15, 4811 DH Breda
Wanneer: Maandag 19 september 2016
Inloop: 20.00u
Start film: 20.30u
screen-shot-2016-09-08-at-22-10-25TICKETS JOHN JANSEN

Kaarten voor de exclusieve voorpremière in Pathé Breda zijn te koop via http://bit.ly/2c1yqm5

DUTCH FILMWORKS

Distributiemaatschappij Dutch Filmworks tekende een exclusieve contract met Karmic Pro Media en John Jansen. Dit betekent dat ze de film aan verschillende bioscopen verkopen zoals Pathé, Kinepolis en Chassé Theater. Film wordt in verschillende steden gedraaid in Nederland.

dutch Filmworks

JOHN JANSEN

De Bredase oud-topcrimineel John Jansen praat voor het eerst publiekelijk over zijn indrukwekkende criminele verleden. Het voormalige kopstuk van de beruchte Juliët bende werd in verband gebracht met ecstasyproductie, hasjhandel, ontvoering en afpersing van andere criminelen. Uiteindelijk ging hij de gevangenis in voor meerdere gewelddadige bankovervallen. Eenmaal vrij richtte hij zich op dakloze jongeren en won kort daarna 2,5 miljoen euro in de loterij. Veel daarvan gaat naar de voedselbank met als reden dat Jansen zich druk maakt om de armoede in Nederland. De regels zijn volgens hem gemaakt ‘door de rijken voor de rijken’. Over zijn criminele verleden is hij heel open. “Ik zat in de hasjhandel, ik heb bankovervallen gepleegd, maar ik heb grenzen. Ik heb nooit iemand vermoord.” Spijt van zijn daden heeft hij niet: ‘Ik zou het zo precies weer over doen’. Een intrigerend portret.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>