dvd john jansen itunes

DVD, iTunes en VOD release John Jansen

Posted by on / 0 Comments

iTunes

itunesbtn

Sinds 01-12-2016 is de film John Jansen te koop op iTunes NL. Vanaf 15-12 is hij ook te huur.

John Jansen iTunes

 

Jansen stond te boek als kopstuk van de beruchte Juliët bende die in de jaren negentig terechtstond voor drugshandel, ontvoering en afpersing van anderen criminelen. Daarnaast pleegde hij meerdere bankovervallen. Maar naast zijn criminele carrière heeft Jansen zich altijd actief ingezet voor de armen. Kort na zijn laatste gevangenisstraf won John 2,5 miljoen euro in een loterij en sindsdien is zijn liefdadigheid alleen maar toegenomen. Zo schonk hij een deel van zijn prijs aan de voedselbank. In Breda en omstreken staat hij bekend als de ‘moderne Robin Hood’. 

DVD

Ook is de film in DVD te krijgen vanaf 16-12-2016. Hij is online te koop en te reserveren bij Bol.com en ook bij Mediamarkt te Koop in 50 verschillende winkels in Nederland, 12 in Vlaaderen, Wehkamp en ECI. De DVD kost € 9,99.

Over de Film

De Bredase ex-crimineel John Jansen heeft een indrukwekkend crimineel cv. Jansen stond te boek als kopstuk van de beruchte Juliët bende die in verband wordt gebracht met de productie van ecstasy, handel in hasj en ontvoering en afpersing van andere criminelen. Daarnaast pleegde John meerdere gewelddadige bankovervallen, waar hij uiteindelijk voor werd veroordeeld. Nadat hij uit de gevangenis kwam richtte hij een stichting op voor dakloze jongeren en kort daarna won hij 2,5 miljoen euro in een loterij. Van dat geld doneerde hij meerdere malen aan de voedselbank. Jansen geeft als reden voor zijn vrijgevigheid dat hij zich druk maakt om de armoede in Nederland. En regels zijn volgens hem gemaakt ‘door de rijken voor de rijken’. Over zijn criminele verleden is hij heel open. “Ik zat in de hasjhandel, ik heb bankovervallen gepleegd, maar ik heb grenzen. Ik heb nooit iemand vermoord.” Spijt van zijn daden heeft hij niet: ‘Ik zou het zo precies weer over doen.’

 

Trailer

De nieuwe trailer is hier te zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>