Drones en Aerials

Vanuit de lucht kun je de meest adembenemende beelden maken, voor een promotiefilm, een evenement, off shore projecten, architectuur of bruiloft, niets is te gek. Het wordt allemaal aantrekkelijker vanuit de lucht. Het liefst dan ook in hoge resolutie en daarom filmen/ fotograferen wij in 4K kwaliteit. Zo komen de luchtbeelden beter tot hun recht…

DJI_I1

De mogelijkheden voor het gebruik van drones zijn eindeloos. Bespaar tijd: inspecties met een drone zijn snel en efficient. Bespaar geld: Drones kunnen het minder dure alternatief zijn voor helikopters, vliegtuigen en mensen. Ons team, onze activiteiten en onze ontwikkelingen zijn gericht op optimalisatie en oplossingen, wat vaak tot innovatieve ideeën leidt.

Voor uw totale productie kunt u dus bij Karmic Pro terecht. Wij werken met de meest geavanceerde drones van de industrie nl de Phantom 3 professional van DJI en de Inspire 1. Kijk gerust in onze site voor wat voorbeelden en wellicht vindt u iets waarin u geïnteresseerd bent. Voor tarieven en andere vragen kunt ons altijd mailen, bellen of via whatsapp.

Comments are closed here.