Bedrijfsfilms

Met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilms kun je in een korte tijd iets duidelijk maken en laten zien. Het bewegende beeld heeft een grotere impact dan een geschreven tekst. Video stimuleert bezoekers op een website en prikkelt ze om bijvoorbeeld een aankoop te doen, om een winkel te bezoeken of om contact op te nemen. Ook beschikken wij over een drone (met professionele camera-apparatuur). Hiermee kunnen wij prachtige video fragmenten realiseren die anders niet mogelijk zijn.

Daarnaast draagt de promotievideo bij aan de vindbaarheid van u website en zorgt het ervoor dat bezoekers langer op u website aanwezig zijn. Een goede bedrijfsvideo is dus een sterk communicatiemiddel en wordt steeds meer ingezet als marketingtool.

Wij gaan altijd op zoek naar die verrassende elementen van uw organisatie. Zodat de film de aandacht van uw doelgroep vasthoudt. Om zo’n boeiende bedrijfsfilm te kunnen maken, luisteren we goed. Vervolgens gaan onze creatievelingen voor u aan de slag. Zij schrijven het script en vanzelfsprekend regelen anderen uit ons team alles rondom de opnamen en doen de filmshoot.

Ervaring en professionaliteit

Daarnaast beschikken onze mensen over een zeer brede en lange ervaring op het gebied van scenario schrijven, scripting, cameratechnieken en montage. Ook gebruiken wij uitsluitend de nieuwste filmapparatuur en -technieken. Sinds 2013 maken we creatieve bedrijfsfilms die 100% impact hebben.

Check hier een paar van onze bedrijfsfilms.

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Comments are closed here.