Events

Als gastheer op een event of evenementen bureau is het de bedoeling dat u sfeervolle foto’s krijgt die de mood van uw event zo getrouw en perfect mogelijk weergeven. Mijn werk als fotograaf/ filmmaker op een event onderscheidt zich door juist deze momenten zo journalistiek mogelijk en accuraat vast te leggen.

Als ervaren fotograaf begrijp ik als geen ander wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen.

Wat ik erg belangrijk vind is dat ik zo min mogelijk opval om zo de mooiste momenten vast te leggen en de meest indrukwekkende portretten maken zonder dat de aanwezigen zich hier al teveel bewust van zijn.

K3-19228

Uiteraard wilt u zowel de kwaliteit van de foto’s waarborgen als de uitstraling van de mensen op de foto die minstens net zo belangrijk is.

Ook om uw event vast te leggen of film bent u bij ons aan het juiste adres, zo kunnen we meer zichtbaarheid en inzage geven aan het verloop van uw event door er een leuk +- 3 min filmpje van te maken die u dan op een website kunt zetten of op Social Media kunt delen!

Ik heb een netwerk van fantastische collega’s. We kunnen ook grote events doen die verschillende fotografen eisen. We kunnen ook ter plekke editten en leveren, laten we snel een afspraak maken om uw wensen op een rijtje te zetten.

Comments are closed here.