OVER ONS

fotograaf-film-maker-documentaire-maker- Jay Oliveira

Mijn naam is Jay Oliveira, eigenaar en oprichter van Karmic Pro Media. Dit ben ik een aantal jaren geleden begonnen nadat ik gestopt was als cameraman en assistent editor bij programma Dance TV in Portugal en voor mijzelf wilde beginnen. Ik maak documentaires, reportages van events, corporate shoots, drone shots en bruiloften, zowel fotografie als film. Hier zijn een aantal redenen waarom je mij in zou kunnen huren voor events, corporate shoots en aerials:

– Ik ben geïnteresseerd in uw merk en visuele representatie. Voordat ik naar een shoot ga verdiep ik mij altijd in het bedrijf zelf, ik bekijk de website en de beelden die gebruikt worden om zo een idee te krijgen van wat het voorstelt. Uw kunt er ook voor kiezen om mij een lijst te sturen met voorbeelden waarvan u denkt dat het relevant is voor uw event of bedrijf.

– Wij doen zowel fotografie als video dus dan heb je beide concepten onder 1 dak.

– Mijn achtergrond als editor, researcher en digitaal techneut heeft mij geleerd om de beste mogelijk foto’s/ film te schieten. Ik heb een kritische oog en weet wat wat is en wie wie is in de foto/ film industrie.

– Ik ben ervan bewust dat elke klant verschillende eisen met zich meebrengt. Als u mij benadert dan kunt mij laten weten wat voor soort shoot u zoekt en wat voor rechten er gezocht worden voor de foto’s/ film. We kunnen er altijd over de prijs uitkomen en ik ben zeer geïnteresseerd om meerdere uren voor u te werken. Ik begrijp hoe waardevol het is om fantastisch werk te leveren voor een klant en daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres.

Brighton-19532– Bij Reportages streef ik ernaar om mensen er zo echt mogelijk en natuurlijk uit te laten zien. Daarnaast werk ik met de meest moderne uitrusting van camera’s en lenzen. Capelle aan den Ijssel is natuurlijk centraal, maar ik werk door heel Nederland en ook regelmatig buiten onze landsgrenzen.

Ik ben ook lid van DuPho, de branchevereniging van Nederlandse Professionele Fotografen (DuPho staat voor Dutch Photographers). Ik hanteer de algemene voorwaarden van de Dupho. Deze beschermen mij — en u! Ook houd ik mij aan de gedragscode. Door gebruik te maken van een DuPho fotograaf weet u dat u te maken heeft met een professional!

 

Comments are closed here.