Portret

Haddy Camara

Een portret heeft meestal de kracht om de ziel van iemand vast te leggen…

Niet zo gek ook dan dat een van mijn grooste passies het maken van allerlei soorten portretten is. Dit omdat ik het leukst vind om mensen te fotograferen, dat is het leukst wat er is, om iemand zo echt mogelijk te kunnen vastleggen, dat is een uitdaging die ik niet uit de weg ga. U bent bij mij dus aan het juiste adres! Mijn shoots zijn creatief, productief en ik probeer altijd lol te maken. Alle beelden die ik aflever zijn klaar en hebben de nodige bijwerkingen gehad met photoshop. Kleine haartjes die in de weg zitten, pukkels die er niet horen of een kreukel in de kleding, scherpstellen en kleur aanpassen enz… Alles wordt door mij gedaan en is in de prijs inbegrepen. Ik lever altijd meer foto’s dan ik heb afgesproken. De stijl van de portretten zijn altijd verschillende en heeft te maken met de opdracht. Headshots for acteurs of voor audities, theater, televisie en film. Of gewoon voor een bedrijf, een dokterspraktijk, advocatenkantoor, voor zakenmensen, voor op de website of LinkedIn, wij kunnen het waarmaken. De foto’s onderaan in de galerij zouden een kleine impressie moeten geven van de verschillende stijlen maar als uw favoriete stijl portret er niet onder ziet dan kunt u dat altijd aangeven zodat we samen naar een geschikte stijl vinden voor u of uw bedrijf.

 

Ook verzorgen wij groepsportretten waarbij de kleinste groep 3 personen is.
We beschikken over een studioruimte maar ook zijn we vaak bezig op locatie, bij de opdrachtgever zelf of bij een speciale locatie. Ooit dachten ze aan het begin van een shoot dat ik iemand van de security was, ik ben best groot met 1,85 en een Barry White baard, maar goed, hoe ziet een fotograaf er tegenwoordig ook uit… De reden waarom dit zo’n grote passie is voor mij is heel simpel; in alle mensen die voor de camera hebben gestaan bij mij vind ik altijd iets van mijzelf. I vind het interessant om te zien dat hoe verschillend mensen ook kunnen zijn, fysiek of mentaal, dat we toch eigenlijk allemaal hetzelfde zijn in veel opzichten. Dat is iets waar ik me elke shoot op verheug…

Nog niet eerder voor een professionele lens van een portretfotograaf gestaan? Dat geldt voor de meeste mensen. Ik geef op een ontspannen manier tips en aanwijzingen, zodat we uiteindelijk altijd met de mooist mogelijke foto’s overblijven.

Zie hier de tarieven.

Comments are closed here.