TARIEVEN

Bij Karmic Pro worden alle tarieven op maat gemaakt omdat elk project uniek is. Uiteraard zijn de prijzen hieronder een indicatie. Bedrijfsfotografie is alles wat niet privé is; van portretten, profielfoto’s van het personeel, beeld voor de volgende reclamecampagne, uw producten haarscherp vastgelegd, tot het vastleggen van een bedrijfsevenement. Ook voor film gelden dezelfde tarieven.

Uurtarief: € 135,-

Halve-dag-tarief: € 450,-

Dag-tarief: € 800,-

Dag-tarief filmen: € 550,-

Dag- tarief editen: € 450,-

Drone shots Dag- tarief: € 900,-

Profielfoto shoot: € 175,- (5 foto’s bewerkt geleverd in 3 verschillende resoluties, en kleur en zwart/wit geleverd)

Profielfoto Ring Light shoot: € 250,- (5 foto’s bewerkt geleverd in 3 verschillende resoluties, en kleur en zwart/wit geleverd)

Reiskostenvergoeding: € 0,19/km

Reistijdvergoeding: € 25,- / uur

– Wij werken graag met Xpozer voor posters ipv canvas of andere materiaal. Wij zijn het meest tevreden over hun kwaliteit en daarom adviseren wij om bij hen te kopen. Check de prijzen op hun site.

– Tarieven zijn inclusief BTW

– Levering is altijd digitaal en via usb stick.

– Geleverde beeld is rechtenvrij inzetbaar voor editorial gebruik op websites, in nieuwsbrieven, in magazines, in boeken, etc. Voor reclamecampagnes, billboards en andere grote reclame-uitingen, maak ik graag een persoonlijke offerte.

– Dus neem gerust contact op met ons om uw wensen te bespreken en alles op een rijtje te zetten. We zijn erg flexibel en denken altijd mee met de verschillende projecten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>